CoagS – PT INR

Kód: g-CoagS
Ujjbegyvér mintához fejlesztett point-of- care INR mérő rendszer
CoagS

A készülék működtetése könnyen elsajátítható, a vizsgálat biztonságosan kivitelezhető. Az eredményszolgáltatás gyors és könnyen értelmezhető.

 

A Diagon Kft. által fejlesztett és gyártott CoagS prothrombin-INR meghatározó rendszer mérési eredményeit összevetve a klinikai laboratóriumokban, rutin mérésekhez használt különféle automata koagulométeren, különböző karakterisztikájú és gyártmányú reagensekkel végzett vizsgálatok eredményeivel, a klinikai háttér figyelembe vétele mellett, a statisztikai elemzések jó egyezést mutatnak.

A Diagon Kft. szakemberei által végzett betanítást követően és folyamatos felhasználó támogatási rendszere mellett a CoagS POCT rendszer megbízhatóan alkalmazható az orális antikoaguláns terápia ellenőrzésére valamint lehetőséget nyújt az azonnali terápiás konzekvencia levonását követően a dozírozás módosítására.

A betegellátásban a CoagS POCT rendszer alkalmazásának előnyénél az időhatékonysága mellett a kényelmi szempontokat is fontos fegyelembe venni, különösen mozgásában korlátozott idős, beteg emberek esetén, akiknél a sokszor nehezen kivitelezhető vénás vérvétellel szemben a készülék mintaigénye (20µl) is fontos szempont, ami ujjbegyes mintavétel során könnyedén kivitelezhető akár a beteg otthonában is vagy az orvosi rendelőben egyaránt.Bővebb információért keresse kollégáinkat a diagon@diagon.com e-mail címen.A letölthető dokumentumokért kattintson ide.

CoagS készülék reagensek és kiegészítők
Cikkszám Megnevezés Kiszerelés
g-CoagS Coag S Coagulometer 1 db
86025 CoagS INR TEST KIT 25 teszt
7-091-0029 Mintavételi kapilláris (25 db) 25 db
7-091-0200 Dugattyú (25 db) 25 db
AT1012C Unistik 3 extra 21G 100 db